Verzendprocedure

Beste gast,

De producten die via deze webshop worden besteld kunnen op 3 manieren worden verzonden.

Verzendkosten na vooruit betaling of via I-Deal ( € 8,- )
Verzendkosten onder Rembours, pakketten van 1-10 kg ( € 16,50 )
Bestelling zelf ophalen in Ruurlo, U kunt Cash of per PIN afrekenen, uiteraard worden er geen verzendkosten in rekening gebracht

Heeft u artikel gevonden en wilt u deze laten monteren? dan hoeft u geen bestelling te plaatsen op de website, neem dan gewoon contact op met ons, wij kunnen dan een afspraak voor u inplannen en zorgen er natuurlijk voor dat uw artikel op tijd in huis is voor de montage.

Mocht het zo zijn dat u het artikel toch via de webshop besteld heeft, kunt u de volgende keuze maken:

Wanneer het artikel nog niet is verzonden:

Artikel is besteld onder vooruit betaling: stuur een email met uw gegevens van de bestelling, wij zullen dan de order aanpassen zodat u het contant in Ruulo kunt betalen, verzendkosten worden in mindering gebracht op de totaalprijs.

Artikel is besteld onder rembours: stuur een email met uw gegevens van de bestelling, wij zullen dan de order aanpassen zodat u het contant in Ruulo kunt betalen, verzendkosten worden in mindering gebracht op de totaalprijs.

Artikel is besteld en wordt opgehaald: u hoeft dan alleen een inbouwafspraak te maken. U kunt hiervoor een Email sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Wanneer het artikel reeds is verzonden:

Wacht dan af tot u uw artikel heeft ontvangen, neem hierna contact op met ons voor een inbouwafspraak, u kunt uw artikel dan zelf weer meenemen naar Ruurlo om te laten monteren, de verzendkosten zullen in dit geval nietin mindering worden gebracht op de prijs.

Voor verdere vragen of onduidelijkheden, schroom niet en neem contact op met ons!